FOLINOMEL
Dijetetski proizvod sa medicinskom namenom / Pakovanje 20 kesica


Sindrom policističnih jajnika (PCOS ) je načešća endokriopatija u žena, najčešći uzrok anovulacija, steriliteta, povećane telesne težine, opadanja kose, pojačane maljavosti, te pojave akni po licu i leđima. Postoje i tihe abnormalnosti kod klinički normalnih žena sa znakovima policističnosti u jajnicima. One su sa znacima subfertilnosti, češći ponavljani spontani pobačaji te postepena pojava povećane telesne težine. Promene su na nivou hormona, gonadotropina, FSH/LH, hiperandrogenizma, te metaboličke promene-nivoa inzulina i inzulin rezistencija, nivoa lipoproteina i triglicerida.


Ne postoji idealna terapija. Raniji se primjenivala hirurška terapija. Danas je češća primena medikamentozne terapije. Najćešće se uvodi oralna kontracepcija i antidiabetični preparati radi prisutne inzulinske rezistencije.

Nasuprot tome, dijetetski proizvod komercijalnog naziva Folinomelu sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terpije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao
i sa problemom mioma. Rešavanjem ovih tegoba, između ostalog, kod pacijenata se ublažava i maljavost, kao i pojava akni.
 

FOLINOMEL

Pakovanje:
20 kesica (80g - jedna kesica 4g)
Sastav: mioninozitol, melatonin, folna kiselina
Doziranje i način upotrebe: Odrasli 1 kesica dnevno. Sadržaj kesice razmutiti u čaši vode i popiti.
Važne napomene: Folinomel nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane.
Upozorenje: Proizvod nije za paranteralnu upotrebu. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Folinomel nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine
 


 


 


UPUTSTVO ZA PORUČIVANJE


Ukoliko niste u prilici da ovaj proizvod kupite u apoteci, proces naručivanja je veoma brz i jednostavan. Potrebno je da se ispunite gore dati formular. Molimo da unesete ispravne i pune podatke kako bi pošiljka što pre stigla do Vas.

NAČIN PLAĆANJA
Proizvode koje želite da kupite plaćate pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke.  Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji Vam donosi pošiljku.

PREUZIMANJE POŠILJKE
Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Dostava pošiljaka vrši se na teritoriji cele Evrope i Severne Amerike.

 

Folinomel je po svom sastavu jedinstven na tržištu. Ne prihvatajte kada vam nude zamene u apoteci!

 
 
Telefoni za poručivanje:

+381 62 333 280 

 

+382 68 251 830

+387 61 351 943

+389 70 807 366

+389 70 807 366

Distributer za Crnu goru:

Fidelitas Pharm DOO
Tel. +38230311618
Tel.
+38230316732
Rista Lekića C13,
Bar, Crna Gora

POZNATI SU SA NAMA
veliki broj javnih li
čnosti su prepoznali kvalitet FOLINOMEL-a
 

PREPORUKE
najbitnije su nam povratne informacije od naših dragih korisnica, prenosimo vam neke u celosti
 

11 12 13 14 15 17 18 19 20 21 22 23

   

DODATNO U PONUDI:

Sva prava zadržana © Universal Food Pharm